-
Surówka z czerwonej kapusty i marynowanej papryki
-
Chleb orkiszowo-żytni
-
Surówka z brokułów i marchewki
-
Surówka z buraczków do obiadu
-
Spaghetti z tempehem alla bolognese
-
Fasolka po bretońsku bez mięsa
-
Pasta z fasoli i buraka – lekka i pyszna
-
Surówka z kapusty i pora
-
Chleb na mące żytniej 2000
-
Chili sin carne z tempehem
-
Tempeh po azjatycku
-
Tofu z ciecierzycą w sosie słodko-kwaśnym
-
Warzywne curry z fasolą – rozgrzewające i idealne na jesień
-
Pomysły na wegański obiad – 10 przepisów
-
Sałatka z pieczonych warzyw i soczewicy
-
Kasza manna z gruszką i cynamonem
-
Hummus z oliwkami
-
Owsianka z karmelizowanymi śliwkami
-
Pomidorowe curry z bobem
-
Sałatka z brokułem i fetą
-
Zielone placki warzywne (wegańskie)
-
Placki na mące z zielonego groszku
-
Makaron z cukinią i pomidorami
-
Makaron z pieczarkami – szybki i pyszny!
-
Makaron z tofu – mój ulubiony przepis
-
Zrób trzy sosy z jednej bazy
-
Strogonow z boczniaków
-
Potrawka z soczewicy i tofu
-
Curry z ciecierzycą i warzywami
-
Hummus z dynią