Filozofia Smaku istnieje w blogosferze od 2010 roku. To na chwilę obecną prawie 3000 sprawdzonych przepisów kulinarnych i ponad 50 milion odsłon. Za pośrednictwem bloga staram się pokazać moim czytelnikom, że bez względu na dietę i ograniczenia, można jeść smacznie i zdrowo. Filozofia Smaku to także miejsce, w którym z dużym zaangażowaniem promuję ideę posiłków w lunchboxach do pracy i szkoły. Bez wątpienia jedyne takie miejsce w polskiej blogosferze. Efektem mojej pasji i zaangażowania w promowanie zdrowej i smacznej kuchni są dwie bestsellerowe książki: „Lunchbox na każdy dzień. Przepisy inspirowane japońskim bento” oraz „Lunchbox na każdy dzień. Nowe przepisy”.
FORMY WSPÓŁPRACY
- Wpisy promocyjne (w formie tradycyjnego postu fotografie plus przepis i/lub video)
- Recenzje i testy produktów (artykułów spożywczych, sprzętu AGD, gadżetów kuchennych, książek kucharskich i o tematyce okołokulinarnej, produktów związanych z designem i wystrojem wnętrz). Przykładowa realizacja: test sprzętu AGD.
- Relacje z imprez, warsztatów kulinarnych, wycieczek
- Recenzje restauracji
- Konkursy dla czytelników
- Bannery reklamowe
- Kampanie w social mediach (Facebook, Instagram)
- Prowadzenie warsztatów kulinarnych, w tym warsztatów o tematyce lunchbox/bento, warsztatów z zakresu fotografii kulinarnej i stylizacji produktu
OSTATNIE REALIZACJE
- VI 2020 – obecnie – Monbento – opracowanie autorskich przepisów oraz sesje zdjęciowych dla marki francuskich lunchboxów Monbento
- VI-XII 2020 Mowi – cykl przepisów dla marki premium z wykorzystaniem łososia Mowi
- XII 2020 Dr. Oetker – przepis z lokowaniem produktu Laska wanilii z Wysp Pacyfiku
- XI 2020 Emalia Silesia – artykuł na temat naczyń emaliowanych i ich właściwości
- IX-XI Monini Polska – cykl wpisów na Instagramie z wykorzystaniem oliwy extra vergine
- X Krupnik – cykl postów na Instagramie promujących konkurs Klienta
- V 2020 Monini Polska – przepis z wykorzystaniem produktu Klienta – oliwa z bazylią Monini
- IV 2020 Podravka – wpis z dietetycznymi przepisami z wykorzystaniem produktu Ajvar łagodny Podravka
- IV 2020 Dr. Oetker – przepis z lokowaniem produktu Ekstrakt naturalny Wanilia Bourbon z Madagaskaru Dr. Oetker
- IV 2020 Krupnik – cykl wpisów na Instagramie promujących likier Słony Karmel
- IV 2020 Monini Polska – Cykl wpisów na Instagramie z lokowaniem produktu przygotowany z okazji stulecia marki
- III 2020 Kenwood – 3 przepisy na fit desery z lokowaniem i testem wyciskarki wolnoobrotowej
- X 2018 – II.2020 Balcerzak – opracowanie autorskich przepisów z wykorzystaniem produktów marki oraz sesji zdjęciowych wraz z postprodukcją na potrzeby kanałów sm
- VII 2018 – I.2020 VeggieDay – cykliczne wpisy na blogu z lokowaniem produktów marki, opracowanie autorskich przepisów oraz sesje zdjęciowe na potrzeby strony internetowej i kanałów sm Klienta
- XII 2019 Rio de Mare – Przepis z lokowaniem produktów na Instagramie
- XII 2019 Panda Wanda – test toreb silikonowych
- XII 2019 Dr. Oetker – wpis z lokowaniem produktu Budyń smak waniliowy (bez glutenu) Dr. Oetker
- XII 2019 Coffeedesk – wpis na temat alternatywnych metod parzenia
- VII 2019 – X.2019 Monini Polska -cykl 9 wpisów promujących produkt Rice&More
- IX 2019 Fabryka Form – test japońskich noży Chroma
STATYSTYKI
Poniżej miesięczne statystyki bloga
Szczegółowe statystyki bloga z GA udostępniam na życzenie Klienta.
ZAUFALI MI
FOTOGRAFIA KULINARNA
Sesje z zakresu fotografii kulinarnej wraz ze stylizacją na potrzeby firm, portali internetowych, czasopism, wydawnictw i restauracji. Próbkę moich fotografii znajdziesz w moim PORTFOLIO.
- Sprzedaż zdjęć (w tym fotografii zamieszczonych na blogu)
- Przygotowuję także fotorelacje z eventów, pokazów, wydarzeń kulinarnych i okołokulinarnych.
- Stylizacja żywności i stylizacja produktowa.
- Prowadzenie warsztatów fotografii i stylizacji produktu
Osoby zainteresowane współpracą proszę o kontakt na adres mailowy:
kontakt@filozofiasmaku.pl
Wystawiam faktury.