Make bento, not war! #6

przez Malwina
Dłuższy weekend sprawił, że w ubiegłym tygodniu przygotowałam tylko trzy zestawy śniadaniowe. Zapraszam Was na fanpage FS, gdzie każdego dnia prezentuję na bieżąco śniadaniowe propozycje, które możecie zapakować do pojemnika i zabrać ze sobą do pracy lub szkoły. 

Poniedziałkowe bento:

Tym razem tylko jednopoziomowe. W bento nalazła się sałatka tabbouleh, niesamowicie orzeźwiająca i idealna w cieplejsze dni.

Wtorkowe bento:

1) Kotlety z ziołami prowansalskimi i czerwonym winem
2) Sałatka z kaszy kuskus, czerwonej fasoli, papryki, sera i ziół

Środowe bento:

1) Kanapki z chleba tostowego z pasztetem z makreli
2) Sałatka z cheddarem, fasolą, cebulkami marynowanymi i szczypiorkiem

5 komentarzy
0

Podobne posty:

5 komentarzy

Antenka 03/06/2013 - 7:21 am

pyszne zestawy:) z chęcią zjadłabym wszystkie:)

Odpowiedz
Nemi 03/06/2013 - 8:27 am

Bardzo smaczny zestaw:)

Odpowiedz
mnemonique 03/06/2013 - 11:25 am

wspaniałe są te Twoje benta 🙂 podziwiam, uczę się i wdrażam w życie.
Pozdrawiam
Monika

Odpowiedz
Maggie 04/06/2013 - 3:28 pm

Mmm, tabbouleh <3

Odpowiedz
JustInka 05/06/2013 - 11:44 am

Cudne te benta robisz 🙂

Odpowiedz

Skomentuj

* Korzystając z tego formularza, zgadzasz się na przechowywanie i przetwarzanie Twoich danych osobowych przez stronę Filozofia Smaku

Ten serwis internetowy wykorzystuje ciasteczka (pliki cookies) dla zapewnienia Ci możliwości korzystania z jego wszystkich funkcjonalności. Kliknięcie „Akceptuję” oznacza wyrażenie przez Ciebie zgody na korzystanie z plików cookies na zasadach i zgodnie z pouczeniami zawartymi w Polityce Prywatności. Akceptuję Czytaj więcej: Polityka prywatności i plików cookies