Wiosna

przez Malwina
Szpinak
Botwinka
Młoda kapusta
Szparagi
Truskawki
2 komentarze
0

2 komentarze

Martynosia 16/06/2016 - 11:59 am

Super pomysl! Szkoda ze u mnie nie ma takich pieknych warzyw 🙁 no moze za wyjatkiem szpinaku, ktory jest dostepny caly rok i szparagow (podobnie, sa tu caly rok – import z Meksyku) :/

Odpowiedz
Angelika B 19/06/2016 - 6:55 pm

Świetna sprawa 🙂 To bardzo ułatwi poszukiwanie pomysłów na wykorzystanie wiosennych warzyw i owoców, gdy moja kulinarna kreatywność się zatnie 😉

Odpowiedz

Skomentuj

* Korzystając z tego formularza, zgadzasz się na przechowywanie i przetwarzanie Twoich danych osobowych przez stronę Filozofia Smaku

Ta strona korzysta z plików cookies w celu poprawienia jakości obsługi. Zaakceptuj Czytaj więcej: Polityka prywatności i plików cookies