Zamek w Bobolicach |
Na drugim pięterku gotowany bób i lekka sałatka (miks sałat, rzodkiewka, pomidor malinowy, ogórek, cebulka, oliwki, zatar, bazylia). W małym pojemniczku dressing z octem balsamicznym.
WTOREK
Na drugim pięterku kasza gryczana z warzywami (taka sama, jak u Połówka) plus koktajl z pomarańczy i malin (wyciśnięty sok z pomarańczy zblendowany z mrożonymi malinami).
U mnie w pojemniku hummus pomidorowy plus warzywa (szparagi, fasolka szparagowa, ogórek, seler naciowy, pomidor, papryka, rzodkiewka).
Na drugim pięterku sałatka z kuskusu i szparagów (niestety bez groszku, bo tego niestety zabrakło w mojej zamrażarce) oraz gotowany na parze brokuł.
Na drugim pięterku szaszłyki w marynacie jogurtowej, paluszki grissini z ziołami (na mące orkiszowej), tzatziki oraz warzywa.
5 komentarzy
Ja odkryłam spaniałe pałace i dworki na Mazowszu- Pysznie u Ciebie było – tyle inspiracji :):):)
Gratulacje urodzin bloga! Miałam szczęście trafić tu 4 lata temu i od tamtej pory ciężko zliczyć z ilu pysznych przepisów skorzystałam 😉 Dziękuję za mnóstwo inspiracji kulinarnych jakie czerpię z Twojego bloga 🙂
Pozdrawiam serdecznie
Justyno, dziękuję za wszystkie miłe słowa 🙂
6 lat! Gratulacje ogromne! Życzę dalszych wspaniałych lat z blogiem 🙂
Cudowne dania, zawsze masz świetne pomysły na wynos, jest z czego czerpać inspiracje.
Pozdrawiam 🙂
Dziękuję 🙂