W trakcie swojej prezentacji Grzegorz przygotował polędwicę z dorsza gotowaną na parze z chipsem z długo dojrzewającej szynki i młodymi warzywami. Przygotowanie kompletnej potrawy zajęło mu mniej niż 15 minut.
#cuisinecompanion #zyjzpomyslem
W związku z promocją sprzętu Cuisine Companion, wspólnie z firmą Tefal przygotowaliśmy dla Was konkurs, w którym do wygrania jest niezbędny w każdej kuchni sprzęt, czyli rozbudowany blender ręczny Tefal Infiny Force HB866.
Tefal Infiny Force to wyjątkowo wydajny blender ręczny o dużej mocy 700 W i z 4 ostrzami działającymi w rewolucyjnej technologii ActiFlow, która gwarantuje idealnie gładką konsystencję blendowanych składników. 20-stopniowa płynna regulacja pozwala dostosować prędkość do przygotowania różnych dań.
Blender wyposażony jest w metalową końcówkę blendującą, metalową trzepaczkę, mini rozdrabniacz o pojemności 500 ml oraz pojemnik z miarką o pojemności 800 ml. Dodatkowo blender posiada innowacyjną końcówkę do przygotowania pysznych sosów i perfekcyjnego majonezu zaledwie w 10 sekund.
Regulamin konkursu
1. Organizatorem konkursu jest firma Tefal i blog Filozofia Smaku
2. Konkurs trwa od 8 sierpnia do 12 sierpnia 2015 do godziny 23:59.
3. Zadaniem konkursowym jest opracowanie autorskiego przepisu na dowolne danie, które można przygotować z pomocą Cuisine Companion (z wykluczeniem innych dodatkowych sprzętów, tj np. patelnia czy garnek). Nie może być to przepis na potrawę pieczoną lub smażoną na głębokim tłuszczu. Zdjęcie potrawy wraz z opisem kroków przygotowania metodą klasyczną, czasem i poziomem trudności wysyłajcie na mój adres mailowy [email protected]. Jedna osoba może przesłać tylko jedno zgłoszenie. Prawidłowo przesłane zgłoszenie powinno zawierać:
a. zdjęcie potrawy
b. przepis wraz z krokami przygotowania, czasem wykonania i poziomem trudności
c. imię i nazwisko autora zgłoszenia
d. tytuł wiadomości „Konkurs Tefal”
4. Nagrodą w konkursie jest Tefal Infiny Force HB866 oraz udział w drugim etapie konkursu z możliwością wygrania nowego sprzętu marki Tefal – Cuisine Companion. Fundatorem nagrody jest firma Tefal.
5. Wysyłając zgłoszenie uczestnik akceptuje jednocześnie regulamin i oświadcza, że jest autorem przesłanych treści i zdjęć
5. Wyboru zwycięskiego przepisu dokona autorka bloga Filozofia Smaku.
6. Wyniki konkursu zostaną opublikowane na blogu Filozofia Smaku w oddzielnym poście nie później niż do dnia 19 sierpnia 2015 roku.
7. Zwycięzca konkursu jest zobowiązany do przesłania swoich danych do wysyłki nagrody na adres mailowy [email protected]
8. Wysyłka nagrody będzie miała miejsce na terenie kraju.
9 komentarzy
Świetne warsztaty i super konkurs 🙂
Żałuję, że dopiero po warsztatach blogerzy są świadomi obok kogo się znajdowali :((( Mam nadzieję, że uda nam się spotkać jeszcze oraz porozmawiać! A warsztaty były super 🙂
Pozdrawiam!
Aniu, kochana zwariowana kobietko 🙂 też mam taką nadzieję i wierzę, że nastąpi to już wkrótce 🙂
Bardzo ciekawy blog
Zainteresował mnie 🙂
Będę częściej zaglądać 🙂
A w wolnej chwili zapraszam do siebie 😉 😀
http://blogowszystkimevi.bloog.pl
Świetny ten konkurs 🙂
Czy zdjęcie potrawy jest opcją konieczną?
Zgodnie z regulaminem – tak. Jakość zdjęcia jest nieistotna, bo liczy się sam przepis.
Fajny konkurs i super blog. Cieszę się, że tu zawitałam. Zagoszczę na dłużej 🙂 Pozdrawiam serdecznie
Bardzo fajny konkurs, oczywiście spróbowałam swoich sił. Zobaczymy zawsze warto próbować. Super fotorelacja z warsztatów 🙂 )))