Sandwich z tuńczykiem

przez Malwina
przepis na sandwich z tuńczykiem
Jeśli znudziły się już Wam kanapki z pastą z tuńczyka, proponuję Wam małą odmianę w postaci sandwicha z sałatką z tuńczyka. Sałatkę możecie przygotować wieczorem dzień wcześniej a kolejnego dnia opiec pieczywo, przygotować świeże warzywa i zajadać się smaczną kanapką. 

Ekspresowy sandwich z tuńczykiem
SANDWICH Z TUŃCZYKIEM
Śniadanie Mistrzów #121
Projekt Sandwich #13


Składniki (na 2 porcje):
[przepis własny]

Pieczywo opiekamy w tosterze (możecie to zrobić także na suchej patelni lub w piekarniku). Na kromkę pieczywa kładziemy liść sałaty, plaster pomidora, łyżkę sałatki. Przykrywamy drugą kromką. 
Sandwich z tuńczykiem

Czas przygotowania: 10 minut.

6 komentarzy
0

Podobne posty:

6 komentarzy

Shabbyeat 07/02/2014 - 11:13 am

przepiękne kanapka i bardzo zdrowa!

Odpowiedz
Justyna Żak 07/02/2014 - 4:14 pm

pysznie wygląda:)

Odpowiedz
kulinarne-smaki 07/02/2014 - 5:20 pm

śniadanie mistrzów, zdjęcie mówi samo za siebie

Odpowiedz
Magda C. 09/02/2014 - 6:20 pm

Super kanapka 🙂

Odpowiedz
Bo(ro)n Appétit 11/02/2014 - 9:23 am

Aż się głodna zrobiłam!

Odpowiedz
Jolanta Szyndlarewicz 16/02/2014 - 12:34 pm

Bardzo często robię sobie podobną kanapke, z tym, że ja do tuńczyka nie dodaję selera …. moja kanapka jednak nie wygląda tak ślicznie:)

Odpowiedz

Skomentuj

* Korzystając z tego formularza, zgadzasz się na przechowywanie i przetwarzanie Twoich danych osobowych przez stronę Filozofia Smaku

Ten serwis internetowy wykorzystuje ciasteczka (pliki cookies) dla zapewnienia Ci możliwości korzystania z jego wszystkich funkcjonalności. Kliknięcie „Akceptuję” oznacza wyrażenie przez Ciebie zgody na korzystanie z plików cookies na zasadach i zgodnie z pouczeniami zawartymi w Polityce Prywatności. Akceptuję Czytaj więcej: Polityka prywatności i plików cookies