Sandwich z polędwicą wieprzową i friggione

przez Malwina
Sandwich z polędwicą wieprzową i friggione
Ten sandwich przypadnie do gustu szczególnie Panom. Soczyste polędwiczki z rozmarynem fajnie komponują się z włoskim friggione. Taka kanapka zaspokoi Wasz poranny głód i doda energii. Po więcej pomysłów na śniadania zapraszam Was do działu Śniadanie Mistrzów. 
Kanapka z polędwicą wieprzową
SANDWICH Z POLĘDWICĄ WIEPRZOWĄ I FRIGGIONE
Śniadanie Mistrzów #91
(Projekt Sandwich #1)


Składniki (na 1 porcję):

Bułkę kroimy wzdłuż na pół, opiekamy w piekarniku, aż stanie się lekko chrupiąca. Każdą połówkę smarujemy majonezem. Nakładamy sałatę, kilka plastrów polędwiczki i friggione. Przykrywamy drugą połówką bułki i od razu podajemy.

Czas przygotowania: 10 minut.

6 komentarzy
0

Podobne posty:

6 komentarzy

Magda C. 15/11/2013 - 12:54 pm

Idealna kanapka obiadowa na dzisiaj dla mnie 🙂

Odpowiedz
Zielaczek 15/11/2013 - 2:48 pm

Super kanapka! 🙂

Odpowiedz
Angie 15/11/2013 - 7:20 pm

Taką kanapkę to bym z chęcią zjadła..; )

Odpowiedz
Paulina Kwiatkowska 17/11/2013 - 11:32 am

Ślinka cieknie;)

Odpowiedz
JustInka 18/11/2013 - 1:43 pm

Genialna kanapka!

Odpowiedz
Bo(ro)n Appétit 18/11/2013 - 9:31 pm

Wypasiona kanapka!

Odpowiedz

Skomentuj

* Korzystając z tego formularza, zgadzasz się na przechowywanie i przetwarzanie Twoich danych osobowych przez stronę Filozofia Smaku

Ten serwis internetowy wykorzystuje ciasteczka (pliki cookies) dla zapewnienia Ci możliwości korzystania z jego wszystkich funkcjonalności. Kliknięcie „Akceptuję” oznacza wyrażenie przez Ciebie zgody na korzystanie z plików cookies na zasadach i zgodnie z pouczeniami zawartymi w Polityce Prywatności. Akceptuję Czytaj więcej: Polityka prywatności i plików cookies