Zapewne teraz złapaliście się za głowę widząc na blogu przepis na kanapki. Ale uwierzcie mi, to nie są jakieś tam zwykłe kanapeczki. Domowy pasztet z wędzonej makreli, świeży tostowy chleb, plasterki warzyw, ugotowane jajko, własnoręcznie ukręcony majonez i koperek. To połączenie okazało się być idealnym. Zachęcam Was do przygotowana domowego pasztetu z makreli i spróbowania go w takim oto połączeniu.
Składniki (na 4 kanapki):
- 4 kromki chleba tostowego
- masło
- 1 kokilka pasztetu z makreli
- pół pęczka rzodkiewki, pokrojonej w plasterki
- 1 ogórek, pokrojony w plasterki
- 1 jajko ugotowane na twardo
- majonez
- posiekany koperek
Całkowity czas przygotowania: 20 minut.
5 komentarzy
piszę się na takie smaczne kanapki ,z jajkiem i rybką jak najbardziej pysznie 😉
smacznie wszystko wygląda:)
Wspaniałe śniadanie 🙂
Ja się wprosić muszę na to koniecznie. Same dobroci.Do tego zdrowe i kolorowe!
Ten pasztet faktycznie kuszacy, az mnie korci, zeby wyprobowac!